Kontaktperson

Kontaktperson

 

Kontaktpersoner

För att nå ut till regionerna i hela Sverige behövs regional anknytning. Där det inte finns medlemsföreningar behövs kontaktpersonerna. Kontaktpersoner är medlemmar i förbundet som vill vara med och göra skillnad i den egna regionen. Vi utvecklar nu detta tillsammans med er som är och vill bli förbundets kontaktpersoner runt om i landet.


Här kan du se och läsa om Lymf Sveriges kontaktpersoner. Det kan finnas fler än en kontaktperson per region.


"Jag är ser fram emot att vara med och göra skillnad. Göra skillnad genom att stötta andra med ödemsjukdomar på sin väg mot att hitta rätt med egenvård och kontakter med sjukvården. Jag har själv lipödem, och där är jag mer insatt, men alla är så klart välkomna att kontakta mig så hittar vi vägar framåt. Jag är också delaktig som patientrepresentant i utvecklingen av vård vid Lymfödem, Lipödem och Dercum inom region Östergötland." Anneli Hanesund, kontaktperson Lymf Sverige Region Östergötland

Gör så här för att bli medlem

Fyll i formuläret nedan och betala in medlemsavgiften på

swish nr 123 698 5543 eller Bg 132-2924 Lymf Sverige.


Vill du bli kontaktperson eller veta mer om att bli det? Klicka i rutan för Kontaktperson i formuläret nedan. Annars hoppar du bara över den rutan.


PS Kom i håg att meddela dina eventuellt ändrade uppgifter till förbundet, då vi inte får dem automatiskt vid ex adressändring.

 

 

  
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag vill veta mer om att bli kontaktperson
 
Föreningen använder Sällsynta Diagnosers medlemsregister och hanterar information enligt GDPR.